Diva & Wilmer - valpar runt 20 januari 2022


Som uppfödare ska man alltid sträva efter att skapa kombinationer som kan föra rasen framåt ytterligare. Därför har ett gediget arbete gjorts för att hitta en kombination som vi vet kommer generera avkommor med de bästa förutsättningarna. Inavelsgraden är även 0,0 %.  

Diva (Ze Zavannens Diva Gold)

Diva är en kärleksfull tjej med stor personlighet. Hon går väldigt bra ihop med andra hundar. Hon är uppväxt med marsvin, kaniner & barn. 

Hon älskar att vara med oavsett vad vi gör men några favoriter är att campa, springa längst stranden, följa med på utflykter & vandra med husse & matte. Diva är väldigt snäll och lättlärd. Hon vaktar sitt hem & ger oss dagliga skratt med sin sköna stil! 

Född: 2018-03-10
BPH med skott:  fina resultat. 

Exteriörbedömning: Good

Röntgen: HD: grad A , ED: 0

Lydnadsträning


Wilmer (Juliagårdens X Marks The Spot)

Wilmer är en gladlynt kille med ett hjärta av guld. Han är framåt, nyfiken, orädd & tvekar aldrig inför något nytt. Han är ofta ansedd som en riktig gentleman som behandlar damerna med respekt. 

Tycker om att jobba & har lätt för att lära. Han blir uttråkad när det blir för lätt & är inte särskilt förtjust i att bli blöt! När han jobbar har han mängder med energi som bäst förvaltas genom specialsök & viltspår.

Född: 2017-09-01
BPH med skott: fina resultat 
Röntgen: HD: grad A, ED: 0
Exteriörbedömning: Very Good 
Viltspårsprov, anlagsklass: godkänt